Lėlė Hello Kitty mylėtojai

Man labai patinka, kai vaikai turi galimybę pažinti visokius žaislus. Barbes, skudurinukes, medines kaladėles, Lego...  Kartais mums mamoms sunku susitaikyti su papūstalūpėmis neproporcingomis bratzėmis, bet aš visada už tai, kad vaikas bent jau galėtų pačiupinėti, palaikyti ir pažaisti. Nes gi uždraustas vaisius toks saldus, ir kai kiemo ar darželio draugė turi tą spalvingąją lėlę, o tu ne...

Kai mano jaunėlė dukra leido paskutiniuosius metus darželyje, kaip tik prasidėjo Littlest Pet Shop'sų banga. Atėjus jos pasiimti vakare, matydavau ilgesingą žvilgsnį, kai tekdavo palikti draugę su visu pastarosios plastikinių gyvūnėlių ūkiu. Taigi, pirkom mes jai tuos žaisliukus, ir jau matėm nebe ilgesingą žvilgsnį, o laimę vaiko akyse. Atrodytų smulkmena, o vaikas laimingas.

Ir kai gavau užsakymą, pasiūti lėlę mergytei, kurios mylimiausias personažas yra Hello Kitty, turėjau atrasti kaip suderinti atrodytų tokius skirtingus tipažus. Ir štai,nors ir nedidelė detalė, bet vaikas turi tai, kas jam artima ir miela.